Çatı Aktarma Firmaları

Çatı Aktarma ve İzolasyon  Çatıda bulunan  Mevcut kiremitlerin kaldırılması, kiremitlerin tırnaklarının temizlenmesi, kırık ve çürüklerinin atılması, yerine aynı esvapta kiremit ve mahya takviye edilmesi, mevcut ahşap karkasın kontrol edilmesi, kırık çürüklerinin yenisi ile değiştirilmesi. baca kenarlarının ve gizli dereyse kırık ve çatlaklar altı boşalmış tüm sıvalar kabarmış  kabarcıkları tamamı kazınarak temizlenecek ardında özel dolgu elyaf tamir harç malzemesi ile  uygun ve sağlıklı bir şekilde tüm tamir ve tadilatları yapılacak. gizli derelere suyun düzgün gidebilmesi için derelere eyim verilecektir sonrasında derelerin içlerine fulyolu mebran yapılacaktır

Döşeme tahtası üzerine  PP300 siyah membran kiremit altı su yalıtım örtüsü birbiri üzerine 10 cm binili döşenmesi. Çatı gizli dereyse, gizli derelerinin, baca kenarlarının polyester keçeli folyolu membran ile izole edilmesi. Mevcut kiremitlerin alt sırası galvaniz telle bağlanarak veya çivilenerek düz bir şekilde döşenmesi, mahyaların harç ile dondurulması.

Çatı aktarma firmalarının sunduğu çatı aktarma işlemindeki faaliyetler şunlardır;

   Yeni yapılmış bir binaya çatı yapmak,

   Halihazırda var olan çatının tamamen sökülmesi ve yenilenmesi,

   Halihazırda var olan çatıya kısmi anlamda tadilat yapılması,

   Tamirat veya aktarma işlemi uygulanması,

   Çatı kaplama uygulaması,

   Çatı bakım ve onarım uygulaması,

   Teras kaplama uygulaması,

   Isı izolasyonu yardımıyla çatı yapımı,

   Su yalıtımı uygulaması.

Çatı Aktarma Firmaları 2

  

Çatı aktarma işlemi ile kiremit çatı örtüleri kaybettiği eski performansına tekrardan kavuşabilir. Çatıların bina üstündeki en önemli işlevi iyi bir su geçirmezliğe sahip olmasıdır. Yağmur, kar, dolu gibi hava koşullarına maruz kalan ilk öncelikle binaların çatı kısmıdır. Bunlardan kaynaklanan hasarların onarımı için çatı aktarma işlemi önem taşımaktadır.

   Çatı aktarma firması seçerken dikkat etmeniz gerekenlerden ilki tercihlerinize göre detaylı bir planlama yapılması ve size sunulması olmalıdır. Daha sonra fiyat performansın profesyonel bir firmayla eşleşmesi gerekir. Böylece paranızın karşılığını almış olursunuz.

Neden Akça Mantolama?

1999 yılında faaliyete geçen Akça Mantolama dış cephe mantolama, çatı aktarma, izolasyon, iç ve dış cephe boyama gibi alanlarda yenilikçi çözümler sunan, güçlü altyapısı ile müşteri memnuniyetini baz alan çalışmalarıyla ısı yalıtım sektöründe lider uygulayıcı firma haline gelmiştir.

Kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi altyapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren Akça Mantolama iş uygulama biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.

YARDIMA MI İHTİYACINIZ VAR?

Probleminizin çözümü için Destek Merkezi bağlantısını takip ederek, 7/24 destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 

Ücretsiz Keşif İçin Bize Ulaşın!