Fayans Uygulama Firmaları

Fayans Uygulama Firmaları

   Fayans dikkat ve özen gerektiren bir malzemedir. Fayans seramik bazlı bir duvar kaplama malzemesidir. Fayans daha çok yapı içlerindeki ıslak zeminlerin duvar kaplamalarında tercih edilir. Fayans emiş gücü yüksek olan bir malzemedir. Seramiklere nazaran yüksek su nem oranından dolayı yapı içlerinde tercihi daha fazladır. Ancak fayansların yüke ve fiziki özelliklere karşı direnci düşüktür. Bundan dolayı yüke maruz kalınabilecek ıslak zeminlerde (avmler, kafeler, hastaneler, depolar, restoranlar, teraslar ve bahçeler) daha çok seramik tercih edilmektedir.

   Fayans modelleri gelişen teknolojiyle beraber çeşitlilik göstermektedir. Türkiye’de belli başlı fayans uygulama firmaları bulunmaktadır. Bu firmalar Kale Seramik, Vitra Seramik, Bien Seramik, Decovita Granit Seramik, Yurtbay Seramik olarak sıralanabilir.

   Kale Seramik: Kale Seramik fayans uygulama denilince akla ilk gelen firmalardandır. Türkiye’de ve uluslararası alanda birçok satış bayisi bulunmaktadır. Ürün ve model çeşitliliği oldukça fazladır. Kale Seramik’in ilgilendiği alanlar şunlardır; fayans kaplama modelleri, banyo ürünleri ve mobilyaları, duş kabinleri ve sistemleri, porselen karolar.

   Vitra Seramik: Vitra Seramik Eczacıbaşı bünyesinde hizmet vermektedir. Ürün çeşitliliği ve kalitesi ile tercih edilen bir markadır. Ürettikleri ahşap desenli fayanslar ile farklılık ortaya koymuşlardır ve ortamlara sıcak bir hava sunmaktadırlar.

   Bien Seramik: Kaliteli işçilikle ürettikleri fayanslar ile konforlu ve estetik banyolar tasarlanabilir. Fayans ebat ve çeşitlilikleri ön plana çıkmaktadırlar.

   Decovita Granit Seramik: Porselen granit seramik ürünleri ile estetik ortamlar oluşturulabilir.

   Yurtbay Seramik: Ürünlerinde geleneksel motiflerden de ilham alan Yurtbay Seramik tecrübesiyle tercih edilen fayans firmalarındandır.

Neden Akça Mantolama?

1999 yılında faaliyete geçen Akça Mantolama dış cephe mantolama, çatı aktarma, izolasyon, iç ve dış cephe boyama gibi alanlarda yenilikçi çözümler sunan, güçlü altyapısı ile müşteri memnuniyetini baz alan çalışmalarıyla ısı yalıtım sektöründe lider uygulayıcı firma haline gelmiştir.

Kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi altyapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren Akça Mantolama iş uygulama biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.

YARDIMA MI İHTİYACINIZ VAR?

Probleminizin çözümü için Destek Merkezi bağlantısını takip ederek, 7/24 destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 

Ücretsiz Keşif İçin Bize Ulaşın!