Taş Yünü Mantolama Fiyatları

Taş Yünü Mantolama Fiyatları

   Kaliteli bir taş yünü mantolama uygulaması uzun ömürlü olacaktır. Taş yünü levhaların ebatları değişiklik göstermekle beraber standart bir taş yününün ölçüleri 60x 120 cm’dir. Kullanış amacı ve kullanılacak yerin ölçüsüne göre tercih edilecek ebatlar değişecektir. Taş yünü mantolama uygulamasında kullanılan ve sıcak soğuk hava geçişişini engelleyen bir malzeme türüdür. Diğer mantolama malzemelerine göre dayanıklılığı yüksektir. Sıvı geçirmeme özelliği sayesinde küf ve rutubet gibi oluşumları önleyebilmektedir.

   Taş yünü mantolama sistemlerinin uygulanmasıyla binalar zamana karşı yüksek direnç gösterirler ve böylelikle uzun yıllar boyunca dayanıklılığı düşmeden kullanılabilirler. Taş yünü mantolamayla birlikte yüksek ses yalıtım özelliğinin yanı sıra yangına karşı da dirençli yapılar ortaya çıkar. Bu özelliğinden dolayı binaların çatılarında, iç ve dış cephelerde yangın riskini önlemek amacıyla kullanılabilmektedir. Buhar geçirme özelliğine sahip olan taş yünleriyle beraber binaların nem tutma kapasitesi de önlenmektedir. Bundan dolayı bina sistemlerinin hasar görmelerinin de önüne geçilmiş olur. Taş yünü mantolama sistemleri enerji ve ısı kaybını önleyerek ısı yalıtımı da sunmaktadır. Yağmur ve kar sularını geçirmeme ve tutma özelliklerinden dolayı su sızmaları yaşanmaz ve yapıların dayanıklılığı artar

   Taş yünü levhalar; TS standartlarınca üretilmiş ve TS 825’e göre doğru kalınlıkta kendi kendini taşıyabilen levhalardır.

   Taş yünü yüksek yoğunluklu taş yünü ve düşük yoğunluklu taş yünü olarak ikiye ayrılmaktadır.

   Capacet Dalmaçyalı Taş Yünü Mantolama Fiyatları M2 Cinsinden; 48,50 TL’dir.

   Expert Taş Yünü Mantolama Fiyatları M2 Cinsinden; 43,90 TL’dir.

Neden Akça Mantolama?

1999 yılında faaliyete geçen Akça Mantolama dış cephe mantolama, çatı aktarma, izolasyon, iç ve dış cephe boyama gibi alanlarda yenilikçi çözümler sunan, güçlü altyapısı ile müşteri memnuniyetini baz alan çalışmalarıyla ısı yalıtım sektöründe lider uygulayıcı firma haline gelmiştir.

Kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi altyapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren Akça Mantolama iş uygulama biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.

YARDIMA MI İHTİYACINIZ VAR?

Probleminizin çözümü için Destek Merkezi bağlantısını takip ederek, 7/24 destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 

Ücretsiz Keşif İçin Bize Ulaşın!