Çatı Aktarma Fiyatları

İzmir Pergola Çatı Tavan Modelleri | Pergola Çelik Çatı, Ahşap Çatı, Kiremit Çatı, Sandwich Panel, Çatı Aktarma, Shingle, İzolasyon Çelik Çatı ‎Çatı Tamiri ve İzolasyon· ‎Projelerimiz· ‎Motifyapı· ‎Su Yalıtımı· ‎Ahşap Çatı Çatı aktarma çatıda halihazırda bulunan kiremitlerin çatıdan sökülmesi, kırık ve çatlamış olanların çıkarılması, herhangi bir hasara uğramamış sağlam olanların ise tekrar kullanmak üzere bir kenara ayrılması ve hasara uğramışların yenilerinin getirilerek diğer sağlam olanlarla tekrar çatının örülmesi işlemidir. Kısaca çatının yenilenmesi işlemi denilebilir.

İzmir Pergola Çatı Tavan Modelleri | Pergola

İzmir pergola çatı tavan modelleri gelişmiş bir çok uygulama seçeneği ortaya çıkmıştır. İzmir pergola çatı tavan sistemleri dikkat, plan, uzmanlık ve öngörü gerektirmektedir. Pergola uygulamaları sektörde geniş yer tutmaktadır. Uygulama alanları villa balkon üstleri, zemin üstleri ve kış bahçesi üzeri kapamalarıdır. İlk pergola uygulamaları ahşap malzemeler ağırlıklı olmuştur. Ancak bakım zorlukları ve kısa ömürlü oluşu başka ürünler ile imalat çareleri aranmıştır.

Çatı Aktarma Fiyatları 2

   Çatı aktarma işlemi ile kiremit çatı örtüleri kaybettiği eski performansına tekrardan kavuşabilir. Çatıların bina üstündeki en önemli işlevi iyi bir su geçirmezliğe sahip olmasıdır. Yağmur, kar, dolu gibi hava koşullarına maruz kalan ilk öncelikle binaların çatı kısmıdır. Bunlardan kaynaklanan hasarların onarımı için çatı aktarma işlemi önem taşımaktadır.

   Çatı aktarma uygun fiyatlandırmalı bir izolasyon olduğundan ülkemizde oldukça tercih edilir. Çatı aktarma fiyatları uygulanacak malzemelerin kalitesine ve uygulama yapılacak binanın çatısının teknik özelliklerine göre değişmektedir. Çatının büyüklüğü ve uğradığı hasar oranı da bu fiyata etki edecektir.

  Çatı aktarma fiyatları için çatı aktarma uygulaması yapan firmalarla görüşmek ve yapılacak keşif sonrası fiyat almak gerekir.

Neden Akça Mantolama?

1999 yılında faaliyete geçen Akça Mantolama dış cephe mantolama, çatı aktarma, izolasyon, iç ve dış cephe boyama gibi alanlarda yenilikçi çözümler sunan, güçlü altyapısı ile müşteri memnuniyetini baz alan çalışmalarıyla ısı yalıtım sektöründe lider uygulayıcı firma haline gelmiştir.

Kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi altyapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren Akça Mantolama iş uygulama biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.

YARDIMA MI İHTİYACINIZ VAR?

Probleminizin çözümü için Destek Merkezi bağlantısını takip ederek, 7/24 destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 

Ücretsiz Keşif İçin Bize Ulaşın!